Кија Коцкар во животот се кае само за една пропуштена шанса

Кристина Кија Коцкар доби бројни понуди кога станува збор за јавна работа и прифати многу.

Сепак, таа призна дека жали за пропуштената можност.

“Бев во две музички жири, во модно жири за Мис на Србија, во реклами, разни кампањи, не знам што друго. Би сакала да не го одбиев” Твоето лице звучи познато”. Само жалам”, рече таа.

Пејачката откри како се гледа себеси за 10 години, и приватно и професионално.

“Се гледам себеси како среќна личност, која сум сега. Ослободена сум од шоковите поради озборувања, медиумски критики и напади, и тие веќе не знаат ни што напаѓаат. Очекувам успех, што е недостижен за нив и недоволен за мене, па затоа не разбирам. сакана мајка, опкружена со најблиски. Деловно, секогаш успешно, на кое било поле, во која било земја “, објасни Кија.

Post Author: aleksandar