Луна и Марко уловени од папараците пред К0вид амбуланта: Што се случува? (фото)

Луна Џогани и Марко Миљковиќ биле на тестирање на коронавирус.

Имено, папарацо екипа ги снимила пред Ковид болница во Земун каде што најверојатно се тестирале на корона.

Парот прво бил да го земат таткото на Луна, Гаги Ѓогани и заедно ја посетиле ковид болницата во Земун каде што се претпоставува дека се тестирале на корона.

По тестирањето, Луна го однела својот татко во својот дом, а потоа се вратија во својата населба.

Дали тие се тестирале поради некое патување каде се бараат PCR тестови или пак некој од нив има симптоми останува да видиме.

Post Author: A G