Погледнете го домот на Богдана: Се во злато и мермер! Сопругата на Веjко живееше во луксуз и пред бракот! (ФОТО)

Сопругата на Вељко Ражнатовиќ, Богдана, живееше во луксузен дом во Тител пред нејзиниот брак.

Богадана живееше таму со нејзините родители, мајката Даниела, таткото Богдан и сестрите Наташа и Бојана.

Иако фотографиите од нејзината семејна куќа покажуваат дека Богдана уживала во луксуз и дека никогаш не и недостасувало ништо, таа не била разгалена и работела напорно во семејниот бизнис.

Богдана завршила деловно училиште, насока финансии и сметководство, а нејзините постари сестри се исто така универзитетски образовани. Пред да го запознае Вељко, Богдана работеше во семеен бизнис, а освен што беше задолжена за финансии, немаше проблем да превезува и продава кокошки на пазарот.

Снаата на семејството Ражнатовиќ од родителите добила и куќа како подарок, која се наоѓа во Тител, а таму Вељко и синот Жељко поминуваат поголемиот дел од времето таму.

Post Author: aleksandar