Да не ви се верува: На автопат леташе со Голф 2 – стигна до 322 км/ч! (Видео)

По лудницата која се случуваше на нашите автопати и улици низ Скопје и останатите градови, каде што беа прекршени безброј правила и беа изречени голем број казни, сега доаѓа едно друго интересно видео.

Тие што ќе слушнат за автомобилот Голф 2, сигурно знаат дека е веќе старо возило и мал број граѓани го користат, но неговите капацитети ќе ве изненадат.

Иако многумина сметаат дека Голф 2 не може да достигне голема брзина, сепак едно видео на социјалните мрежи ги изненади сите, зашто возилото стигна до брзина од неверојатни 322 км/ч.

Post Author: D C