Дали е нормален? Татко си ја продал 15-годишната ќерка за 20.000 евра!

Многу ненормални настани ни доаѓаат од Балканот, а последниот од Подгорица ги надминува сите граници.

Еден 44-годишен жител направил кривично дело, односно трговија со луѓе, откако ја продал неговата 15-годишна ќерка за неверојатни 20.000 евра.

Црногорската полиција објави дека девојчето било продадено за 20.000 евра за да склучи недозволен брак.

Минатата година, во септември, таткото на девојчето се договорил неговата ќерка да замине со братучед му во Германија, за да ја продаде за 20.000 евра.

Полицијата работи на расветлување на случајот, а доколку се покаже како виновен, тогаш ќе заврши зад решетки.

Многу ненормални настани ни доаѓаат од Балканот, а последниот од Подгорица ги надминува сите граници.

Post Author: D C