Должи преку милион евра, носи лажен ролекс, е сега претера Дарко Лазиќ! (Фото)

Пејачот Дарко Лазиќ призна дека е во големи долгови, па неодамна откри дека е должен повеќе од милион ипол евра.

„Уште не сум ги вратил долговите, тие пораснаа. Беа милион, а сега се милион ипол. Но добро, штом почнам да работам, ќе почнам да ги враќам. Важно е дека главата ми е на рамена“, кажа Лазиќ.

Меѓутоа, тој често се фали со скапи работи и луксуз. Фолкерот во моментов ужива на Копаоник со неговата вереничка Марина и нивниот син Алексеј.

Тој е познат на своите фанови со тоа што носи скапи брендови, а овој пат се појави со светски бренд кој чини 465 евра, но не е познато дали станува збор за оригинални чизми.

Лазиќ често потенцира и во прв план ги става скапите брендови, а неговиот часовник чини 30.000 евра, доколку е вистински затоа што пред неколкку дена се појави слика која ги споредува оригиналот и неговиот часовник.

Post Author: D C