Џабе се силеше: П0лиција му отиде дома на тиктокерот кој возеше и не плаќаше патарина!

Вчера во 21 часот му била изречена казна според Законот за безбедност во сообраќајот на 20-годишниот Ш.С. кој со неговото Ауди употреби „флешери“ за да мине патарина без да плати и притоа се пофали на социјалните мрежи.

Момчето го признало прекршокот во разговор со служебните лица, по што му била изречена казна чија сума не се открива во јавност.

МВР соработува со Државниот инспекторат и ги следи овие случаи, а притоа се казнети 32 лица за незаконско користење на „флешери“, со кои избегнуваа плаќање на патарини.

Ќе ви дојде ли памет? Со Порше „лета“ со 290 км/ч во Македонија! (Видео) (real1fans.com)

Post Author: D C