Го фати неподготвен! Штом отвори очи, Сања го „грабна“ цимерот – не знаеше што го снајде! (Видео)

Големиот шеф реши да ги разбуди учесниците во Задруга на поинаков начин. Целосно ги врати во детство со најубавите детски песни.

Сите се радуваа кога го слушнаа тоа, а Сања Станковиќ прва отвори очи, па го фати за рака првиот цимер до себе.

Станува збор за Ненад Алексиќ, кој не знаеше што го снајде во тој момент во реалното шоу.

Post Author: D C