Грешките ќе бидат само мои: Цеца ги покажа најдлабоките емоции и предизивка реакции на интернет!

Цеца Ражњатовиќ ја покажа својата емотивна страна на социјалните мрежи, кога об јави стихови од Душко Трифуновиќ.

Таа на Инстаграм кратко напиша „Одличниот Душко Трифуновиќ“, па ги пренесе стиховите кои ја погодија.

„Грешев многу, и сега ми е жал и што не сум повеќе, што не сум луд зашто грешките кога ќе паднам ќе бидат само мои – останатото е туѓо. Грешев многу, учев да страдам, летав над вашите мерки строги, грешев и уште ќе грешам…“, напиша Цеца.

View this post on Instagram

Sjajni Dusko Trifunovic….. @vivstars 💜

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Post Author: D C