И после сакаат Европа… Застанал и краде бекатон плочки пред зграда! (Видео)

Сите зборуваат за Европа, за тоа како ќе ни биде подобар животот во Унијата итн, но никој не тргнува од себе да се промени и да придонесе за подобро општество и заедница во Македонија.

Во прилог на муабетот оди и едно видео кое беше објавено на социјалните мрежи, а еден повозрасен господин застанал со неговиот автомобил до пешачка патека во изградба и краде бекатон плочки.

Прашањата на социјалните мрежи се каков пример остава овој господин на неговите внуци и помладите генерации.

Како може без срам сред бел ден да краде бекатон плочки, да ги товари во автомобил од пред зграда и да замине и дали МВР планира да преземе нешто по овој повод.

Post Author: D C