Има тело од најлудите машки соништа, а со новата слика направи торнадо – Никол Шерцингер (Фото)

Никол Шерцингер важи за една од најзгодните жени во светот и навистина ретки се тие на кои нејзиното совршено тело не им измамува воздишки.

За да биде уште повеќе за пофалба, оваа дама во јули го прослави својот 42. роденден, но на нејзиното лице или тело не може да се покажат знаци на стареење. Изгледа баш како и кога беше девојка, а нејзините слики на Инстаграм редовно го воодушевуваат целиот свет.

Тесен струк, бујни г*ади, стомачни мускули, огромен за*ник, се е на свое место и таа изгледа идеално, па затоа е сон на секој маж.

Post Author: D C