Имаме една од најзгодните спортистки – Едина Муса: Постојано е во теретана, мажите збеснаа по неа! (Фото)

Прекрасната Едина Муса ја познаваме како најубавата македонска кошарка, но таа во последниот период вложува повеќе време во фитнесот и затоа изгледа презгодно.

Муса редовно тренира, а тоа може да се забележи по нејзината совршена фигура, а исто така таа сака да пешачи на водно и да трча, па често знае да не почести со некоја фотографија или видео на Инстаграм.

Припадниците на посилниот пол лудуваат по прекрасната Едина, која изгледа – совршено.

Post Author: D C