Интимна слика од позната водителка на „Задруга“ и нејзиното момче (Фото)

Душица Јаковљевиќ, најпознатата водителка на Пинк и реалното шоу Задруга е среќно заљубена и тоа не се срами да го покаже пред јавноста.

Душица се јави на социјалните мрежи со фотографија ан своето стори, која веднаш се најде на сите српски веб-сајтови.

Таа објави интимна слика со своето момче,а  тоа што е интересно е деталот дека им се гледаат само усните на заљубените.

Погледнете во продолжение како изгледаше фотографијата која ја објави Душица.

Post Author: D C