Ќе ви дојде ли памет? Со Порше „лета“ со 290 км/ч во Македонија! (Видео)

Таман сите помислија дека прекинаа глупостите на Тик Ток, но веднаш се појави ново видео кое дополнително ги изнервира граѓаните и сега се очекува реакција од п0лицијата.

На Твитер беше објавена снимката од Тик Ток и уште еднаш покажаа дека тиктокерите ги надминуваат границите и постојано ги прекршуваат законите.

Веќе неколку пати влегуваа со автомобили на плоштадот Македонија, а сега и се лудува по патиштата, односно се вози многу побрзо отколку што е дозволено.

Се очекува реакција од МВР и некаква казна за лицето кое ги прекрши законите, а во продолжение може да погледнете како изгледаше неговиот прекршок кога со Поршето „леташе“ со 290 км/ч.

Post Author: D C