Кој прв ќе биде уапсен? Функционер од Србија вози автомобил од 400.000 евра и соработува со ма*ија!

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ откри во емисијата „Кирилица“ на српска телевизија откри дека некои луѓе од државниот апарат се вклучиле во конфликт меѓу два мафијашки кланови.

Вучиќ за некои лица добил информации и надлежните органи веќе работат на случајот. Вучиќ спомена дека тоа лице од државната служба се слика во возила од по 400.000 евра.

Откривањето на ваквите информации на телевизија на национална фреквенција за луѓе од безбедносниот сектор значи само едно – тие државни службеници за кои зборува претседателот веќе се следени од полицијата и наскоро следи апсење во врвот на државата.

Повеќе детали може да прочитате ТУКА.

Post Author: D C