Кристијан Голубовиќ е познат на сите, но никој не му го знае вистинското име!

Името Кристијан Голубовиќ сите гои знаат, а освен што е познат по неговите контроверзни работи, тој сега е во реалното шоу Задруга, каде што игра главна улога.

Сепак, Кристијан не се вика – Кристијан. Да потсетиме, актуелниот учесник во реалните шоу на органите на власта им бил познат поради своите крими-работи уште во текот на 80-те поради што беше зад решетки.

Тешко е да се набројат сите прекршоци кои ги направил, но тоа што е интересно е дека никој не знае дека неговото име не е Кристијан, туку Александар.

Post Author: D C