Македонската „Миа Калифа“ покажа како се тв*рка, па се соблече пред сите! (Видео)

На социјалните мрежи може да се пронајдат многу интересни видеа, а Тик Ток посебно стана популарна кај македонските граѓани, кои ја користат постојано.

Има многу едукативни видеа, но најголем дел од нив се со забавна содржина и една од најпопуларните македонски Тик Токерки е македонската „Миа Калифа“, односно девојка која се смета за тоа.

Девојката реши да ги почести фановите со жешко видео на социјалните мрежи, а ова видео доаѓа веднаш по претходното кое беше објавено пред неколку дена, кога објаснуваше како правилно се т*ерка.

Post Author: D C