Секоја чест: Малечката Дина донираше коса за децата болни од рак! (Фото)

Малото девојче Дина, кое има само пет години, ја скрати својата прекрасна долга коса за да ја донира за изработување на перики за децата болни од рака и така ги стопли срцата на многумина во Македонија.

„Целта е достигната Нашата коса е спремна за донација и испраќање на холандската организација, која изработува перики за деца болни од рак. Ние и се радувавме, се надевам дека ке измамиме насмевка на некое детенце, кое има потреба од неа “, пишува нејзината мајка.

Браво за потегот и многумина треба да се угледаат на ваквата добрина.

Целта е достигната ❤️ Нашата коса е спремна за донација и испраќање на холандската организација, која изработува перики…

Posted by Selma Hajrovic Hadzic on Wednesday, January 20, 2021

Post Author: D C