Младината во неврат: Момчето од Прилеп почна да пали по дома, никој не реагира! (Видео)

На социјалната мрежа Тик Ток често може да се забележат непримерни видеа кои доаѓаат од кај нас, од Македонија, како и од регионот.

Момчето од Прилеп продолжи со неговите глупости на социјалните мрежи и докажа дека може да биде многу опасен затоа што по барање на едно свое другарче почна да пали во неговиот дом.

Жртва на малиот Гоце стана столицата, која реши да ја запали, а другарчето му даваше совети како подобро да му успее палењето.

Ова е навистина загрижувачко и се надеваме дека надлежните институции ќе преземат нешто за решавање на овој случај.

Погледнете во продолжение што точно се случуваше на видеото.

Post Author: D C