Момче нацртало нешто чудно на судо и заплакало: Поради ова, неговата мајка заврши зад решетки! (Видео)

На судењето, во текот на испитувањето, момчето зема парче хартија и нацрта нешто страшно, а потоа почнаа солзи сами да му течат од очите.

Аманда Луиз е осудена на доживотен затвор затоа што ја удавила својата ќерка, а главен сведок бил нејзиниот син.

Момчето на судењето кажало дека мајката ја удавила ќерката, а тоа и го нацртал. Аманда тврдела дека ќерка и паднала во базенот и се удавила, но момчето откри што се случило.

„Ова е мојата мајка. Ги стави рацете на нејзиното лице и ја удави“, кажа момчет.

На судењето сведочеше и мајката на Аманда која кажа дека таа ги загубила нервите и не била во добра психичка состојба.

Погледнете го видеото ТУКА.

Post Author: D C