Најмили мои! Ана Бекута се обрати со потресни зборови, пејачката е во тага, не може да живее вака! (Фото)

Пејачката Ана Бекута објави порака на социјалните мрежи и кажа што и лежи на душата, а според нејзините зборови може да се заклучи дека не е најдобра.

Таа не крие дека многу лоши вести добила при пандемијата на вирусот, која го погоди целиот свет.

„Најмили мои… Кога повторно ќе пееме заедно? Кога ќе се гушкаме и ќе се бакнуваме? Секој ден илјадници заразени, стотици на респиратори, се воведуваат нови мерки. Со денови не сум слушнала убави вести. Дајте ми некоја добра вест. Дали некој добил дете? Некој положил тежок испит? Некој подготвил зимница… Пишете ми во коментари“, напиша Ана.

Post Author: D C