„Операциите ги платив 15.000 евра, еден џемпер на моето куче чини 50 евра..“: Ана Кораќ е полна како брод!

Ана Кораќ постојано вложува многу пари во својот физички изглед а досега потроши еден тон пари за да изгледа позгодно.

„Операциите ги платив 15.000 евра. Секој треба да промени дел од своето тело и лице кој не му се допаѓа, само треба да најде експерт за такво нешто. Никогаш не ме праша дали со мене ќе биде за пари. Најлошо ми е додворување кога маж зборува како има авиони, камиони…“, вели Ана.

Со партнерот Давид Драгојевиќ вели дека најмногу се кара околу парите.

„Давид не е љубоморен. Најмногу се караме за тоа што трошам пари на глупости. Но, колку трошам на себе, толку и на кучето Стикер. Му купвам различни работи. Само еден негов џемпер вреди 50 евра“, вели Ана.

Post Author: D C