Откриена најголемата тајна на Аркан! Станува збор за пари, сè се случило пред камери! (видео)

Во Белата куќа лидер е Кристијан Голубовиќ, кој ги дели буџетите, ана ред дојде средната сума на пари. Голубовиќ требаше да му даде пари на Марко Џедовиќ, а притоа го спомена и Жељко Ражњатовиќ Аркан.

Голубовиќ ги откри сите детали од познанството со Жељко Ражњатовиќ Аркан, покојниот маж на Цеца, а Кристијан откри дека биле непријатели.

„Иако си ти новинар, некои работи не ги знаеш затоа што бевме на некоја друга линија на фронтот, а ти потоа дојде со диктафон. Секоја чест. Аркан во една секунда беше мој непријател, а потоа станавме другар и не смири еден пријател. Аркан ми подари 50.000 марки, многу направи тој човек за мене, но таа почит која ја имаме едни кон други…“, вели Кристијан.

Post Author: D C