Ова ќе се памети, ги откри сите детали! Карлеуша на ќерките им дала пари за…

Пејачката Јелена Карлеуша искрено зборуваше за положбата на жената во друштвото и порача дека не постојат припаднички на понежниот пол, кои не доживеале с**суално в0знемирување.

„Мислам дека не постои жена на планетава која не се соочила со такво искуство или барем мал облик на тоа“, вели Карлеуша.

Исто така, Карлеуша зборуваше за подарокот кој го добил сопругот Душко Тошиќ.

„Не доби конкретно ништо од мене, туку на Атина и Ники им дадов пари да му купат специјални подароци“, објаснува таа.

Post Author: D C