Па дали е можно Сандра Африка да е ваква? Соседите открија сè, раскажаа чудни детали! (фото)

Пејачката Сандра Африка е во стан во луксузен крај на Белград, а соседите откриваат дека таа често излегува во провокативни изданија, а често слушаат и како се расправа со некого на телефон.

Сандра избра популарно место за живеење, а соседите велат дека секојдневно ја сретнуваат во кафе баровите, но и во теретана каде што ги краде воздишките и погледите од посилниот пол.

„Често останува во станот, иако се зборува дека има лускузна куќа надвор од Белград во која живее. Го користи нашиот крај и може да ја забележиме по кафе баровите, а во теретана е редовна, па не е чудо што е презгодна. Таа има свои пријатели со кои го минува времето. Сепак, често ја слушаме и како се расправа со некого по телефон…“, откриваат соседите, но не знаат со кого зборува.

Post Author: D C