„Падна во депресија, почна да и паѓа косата“: Бившото момче откри што и се случувало на згодната Сања!

Никола Ѓорѓевиќ реши да открие детали со една од најпопуларните пејачки од групата Хјурикејн, а тоа е Сања Вучиќ.

Тие двајца неодамна ја раскинаа романсата, а тој призна дека Сања прва му пришла, а исто така тие живееле заедно.

„Таа е супер девојка, која сака да се дружи, бев на нивните настапи како гостин. Не знам дали повеќе ме сакаше Ивана или Ксенија, но со двете бев добар“, вели тој.

„Сања малку паѓаше во депресија, зашто поради тоа почна да и паѓа косата, добивме помош од доктор. Јас секогаш бев покрај неа и потоа почнаа проблемите… Таа не сакаше да излегува, јас не можев да останам дома…“, вели бодибилдерот.

Post Author: D C