Порака до Вучиќ: Те следиме 24 часа дневно, само чекаме момент за да ти ја с*инеме главата!

На социјалните мрежи се појавија пораки кои беа испратени кон претседателот на Србија, Александар Вучиќ.

Од еден профил на Фејсбук, кој е потпишан како Милош Бпм Петровиќ се повикува на ли*видација на првиот човек на Србија.

На социјалните мрежи се појави порака, која ги загрижи луѓето во Србија, а медиумите веднаш ја објавија.

„Овој наш пе*** го следи екипа 24/7. Екипата е од народот, наши луѓе, само се чека момент за да му ја с*инат главата. Луѓето се професионалци, а 1.000 од нас собравме да ги платиме затоа што ни е доста од Вучиќ“, пишува во срамната објава.

И во втората објава на Фејсбук се наведува дека Вучиќ го следат 24/7 и тоа со снајпер.

Повеќе за тоа прочитајте ТУКА.

Post Author: D C