Првпат минувам низ ова: Анабела Атијас ќе стане баба, а откри и нешто за полот на детето…

Анабела Атијас неодамна се смири со својата ќерка, па едвај чека да стане баба, а откри дека нејзиното прво внуче ќе биде машко.

Атијас откри и дека претпоставувала дека Луна е бремена, па откри и зошто.

View this post on Instagram

#alwaysbymyside @nude_couture__

A post shared by Anabela (@anabelci) on

„Длабоко во душата го чувствував тоа, најверојатно поради поврзаноста меѓу Луна и мене. Не се изненадив премногу, но многу се израдував. Првпат минувам низ ова и знам дека ќе биде нешто што многу ќе ми значи на мене“, вели Анабела.

View this post on Instagram

#sunset

A post shared by Anabela (@anabelci) on

„Само бебето да биде живо и здраво, но некој мој инстинкт вели дека ќе биде момче. Можеби тоа е моја тајна конечно да добиеме момче во семејството“, објаснува пејачката.

Post Author: D C