Шабан Шаулиќ му е дедо на актуелен учесник во „Задруга“, јавноста не може да верува!

Многумина не знаат ниту дека ја делат просторијата со внукот на легендарниот пејач Шабан Шаулиќ во „Задруга“.

Ѕвездата на „Гранд“ и учесник во реалното шоу, Мишел Гвозденовиќ на аудицијата во 2010 година кажа дека Шабан му е роднина.

„Што ти е тебе Шабан Шаулиќ“, го праша Поповиќ на аудицијата.

„Тој ми доаѓа како дедо“, одговори Мишел.

„Како тоа – дедо?“, праша зачудено Саша.

„Мајката на Шабан и мајката од Хасан Дудиќ и мајка ми од дедо ми се три родени сестри“, објасни младиот пејач.

Post Author: D C