Погледнете го домот на Богдана: Се во злато и мермер! Сопругата на Веjко живееше во луксуз и пред бракот! (ФОТО)

Сопругата на Вељко Ражнатовиќ, Богдана, живееше во луксузен дом во Тител пред нејзиниот брак. Богадана живееше таму со нејзините родители, мајката Даниела, таткото Богдан и сестрите Наташа и Бојана. Иако фотографиите од нејзината семејна куќа покажуваат дека Богдана уживала во луксуз и дека никогаш не и недостасувало ништо, таа не била разгалена и работела напорно […]