Кија Коцкар во животот се кае само за една пропуштена шанса

Кристина Кија Коцкар доби бројни понуди кога станува збор за јавна работа и прифати многу. Сепак, таа призна дека жали за пропуштената можност. “Бев во две музички жири, во модно жири за Мис на Србија, во реклами, разни кампањи, не знам што друго. Би сакала да не го одбиев” Твоето лице звучи познато”. Само жалам”, […]