Засилувањето од соништата на Челси бара да си замине?

Хаким Зијех пристигна како големо засилување во Челси минатото лето, Англичаните за тоа задоволство му платија на Ајакс 40.000.000 евра. По нешто повеќе од шест месеци, сега работите се сосема поинакви. На почетокот на сезоната, Зијех имаше неколку добри натпревари, но неговата форма падна истовремено со стативата на Тим Вернер. Френк Лампард не сметаше премногу […]