Вељко и Богдана слават годишнина од брак: Еве како живеат една година од венчавката… (Фото)

Во календарот на семејството Ражњатовиќ засекогаш ќе биде запаметен 24 ноември. Мина една година откако Вељко Ражњатовиќ и неговата сопруга Богдана Ражњатовиќ го кажаа судбоносното „ДА“.

Во текот на претходните 365 дена нивното семејство стана побогато за уште еден член, а тоа е синчето на кое му го дадоа името Жељко.

Семејството Ражњатовиќ честои зборуваше на кој начин Богдана успеала да ги смири страстите на успешниот спортист, но и како се снаоѓа тој во улогата на татко, а сите детали може да ги прочитате ТУКА.

Post Author: D C